top of page

Carboxyterapie pomocí pleťové masky: Nový pohled na omlazení pleti



V oblasti péče o pleť se neustále objevují nové metody a techniky, které slibují omlazení a zlepšení vzhledu pleti. Jednou z inovativních metod, která získává na popularitě, je carboxyterapie pomocí pleťové masky. Tato procedura využívá oxid uhličitý (CO2) k regeneraci a revitalizaci pokožky. V tomto článku se podíváme podrobněji na to, co carboxyterapie pomocí pleťové masky obnáší a jak může přinést výhody pro vaši pleť.


Co je carboxyterapie pomocí pleťové masky?

Carboxyterapie pomocí pleťové masky je metoda, která využívá speciální masku obohacenou o oxid uhličitý k omlazení a regeneraci pokožky. Tato terapie poskytuje výhody carboxyterapie, aniž by bylo nutné provádět injekce. Oxid uhličitý se uvolňuje z masky a proniká do pokožky, což stimuluje cirkulaci krve a podporuje regeneraci buněk.


Jak probíhá carboxyterapie pomocí pleťové masky?

Procedura carboxyterapie pomocí pleťové masky je relativně jednoduchá a pohodlná:

  1. Příprava pokožky: Před aplikací masky je důležité důkladně vyčistit pleť, aby byly odstraněny nečistoty a make-up.

  2. Aplikace masky: Pleťová maska obsahující oxid uhličitý je aplikována na čistou pleť a ponechána po určitou dobu, aby mohla působit.

  3. Reakce na oxid uhličitý: Během působení masky dochází k uvolňování oxidu uhličitého, což může způsobit mírné píchání nebo bublání na pokožce. Tato reakce je normální a naznačuje, že terapie probíhá.

  4. Odstranění masky a hydratace: Po uplynutí stanovené doby se maska opláchne a na pleť se aplikuje hydratační krém nebo sérum, aby se pleť zklidnila a navlhčila.

Jak funguje carboxyterapie pomocí pleťové masky?

Carboxyterapie pomocí pleťové masky poskytuje několik výhod pro pleť:

  • Zlepšení cirkulace krve: Oxid uhličitý stimuluje cirkulaci krve v pokožce, což může zlepšit dodávání živin a kyslíku do buněk.

  • Stimulace buněčné regenerace: Carboxyterapie může podpořit regeneraci buněk a obnovu pokožky, což může vést k hladšímu a svěžímu vzhledu.

  • Omlazení pleti: Pravidelná aplikace carboxyterapie pomocí pleťové masky může pomoci redukovat jemné linky, vrásky a další známky stárnutí pokožky.

Kdo by měl zvážit carboxyterapii pomocí pleťové masky?

Tato metoda je vhodná pro širokou škálu lidí, kteří chtějí zlepšit vzhled své pleti a bojovat proti stárnutí. Je ideální pro ty, kteří preferují neinvazivní metody omlazení pleti a chtějí minimalizovat rizika spojená s injekčními procedurami.


Závěr

Carboxyterapie pomocí pleťové masky je bezpečná a účinná metoda pro omlazení a regeneraci pleti. Tato procedura poskytuje výhody carboxyterapie bez potřeby injekcí a může být ideální volbou pro ty, kteří hledají neinvazivní způsob, jak zlepšit vzhled své pleti. Pokud máte zájem o tuto terapii, poraďte se s odborníkem na péči o pleť, který vám může poskytnout další informace a doporučení týkající se vašich individuálních potřeb a cílů v péči o pleť.


Objednávkový systém ZDE



20 zobrazení0 komentářů
bottom of page