top of page

Jak ořezat tužku na oči ?!

„Tak to snad nemyslí vážně“, určitě někteří z vás kroutí hlavou! No to teda myslím! Ono světe div se, ale nic není tak jednoduché, jak se může zdát! Po pravdě, někdy to může být velký problém! Ty z vás, co používají konturovací tužky i tužky na oči se určitě již setkali s různou kvalitou tužek. Některé prostě nekreslí, některé jsou tak tuhé, že byste si nimi při troše nepozornosti dokonce mohly vypíchnout oko, protože namalovat se s nimi opravdu může až bolet…proto mě uchvátily (a to myslím vážně!) tužky na oči od Farmasi! A víte proč? Nádherně kreslí, jsou jemné, měkké, prostě takové …. gelové. Některé jsou s leskem a třpytkami a nádherně rozzáří pohled. Poslední dobou jsem si opravdu zamilovala takové rozjasňující líčení, takže u mě naleznete glitrové tužky na oči, linky (s těmi se teprve učím), paletky s rozjasňovači, rozjasňující pudr, lesky na rty se třpytkami…. prostě musíme dát těm šedivým dnům trošku šmrncu a lesku!

No a teď se chci vrátit k těm tužkám a ořezávátkům….sranda přece! No ne tak docela…. když vezmete zaručené ořezávatko na tužky na oči, ne vždy vám bude ořezávat tak, jak chcete….některé prostě tu tužku neořeže vůbec, a pak, když některé bude ořezávat, tak budete ořezávat, ořezávat, tužka stále nebude do špičky, bude se zvláštně matlat a lámat, až máte tužky půlku, pak jí tak nějak tu špičku uplácáte, ale rozhodně to má daleko k pěkné, ostré špičce….a je to právě tím, že ta tužka je prostě gelová! Takže co teď s tím!?

Řešení je jednodušší, než se může zdát. Dojděte do papírnictví, kupte to nejlevnější kovové ořezávátko, nebo prostě sáhněte svému dítěti do penálu, protože po tom, co už asi 10 ořezávatek za ty roky ve škole ztratilo, tak mu stejně už vždycky koupíte to nejlevnější kovové a ne krásné plastové, které bylo stejně k prdu… a tužky dejte prostě na hoďku do mrazáku…ideálně v nějakém sáčku, ať je potom nelovíte každou zapadlou mezi zmrlým masem No, a pak už jen stačí zmrzlou tužku ořezat, jde to parádně, pěkně jednu za druhou a zase zavíčkovat, protože každá tužka je opatřená svým vlasním víčkem…. a tradá! Máme hotovo a zase chvíli vydržíme s tou špičkou, kterou jsme si krásně ořezali!

Některé věci jsou prostě jednodušší, než bychom si mysleli, ale přijít na to, to už je těžší. Proto vám sem budu dávat sem tam tipy, jak zatočit s možná malými a možná většími problémy. Takže pokud na něco narazíte, sem s tím. Možná je to pro někoho samozřejmost, ale pro druhého to může být oříšek, tak proč si nepomoci, že?



53 zobrazení0 komentářů
bottom of page